Inmiddels is de show van 2019 al weer achter de rug! Wij mogen terug kijken op een geweldige show om meerdere redenen. Zo hadden we dit jaar voor het eerst een verkoopklasse, en we mochten hiervoor meer als 50 vogels inschrijven. Samen met de 347 vogels die ingeschreven stonden voor de TT waren er dus in totaal meer als 400 vogels. Dank zij heel veel werk van diverse bestuursleden hadden we ook dit jaar weer een fraaie in kleur uitgevoerde katalogus.

catalogus2019

En daarin deze keer voor het eerst een aantal kleurenfoto's van enkele kampioen's vogels. Ook hebben wij als bestuur dit jaar meer aandacht gegeven aan de aankleding van de show. En getuige de reacties van de bezoekers waren wij daarin geslaagd. En we mochten diverse nieuwe leden inschrijven, dus we mogen spreken van een geslaagde TT

Het club klassement werd gewonnen door Wichman van den Born, gevolgd door Paul van de Bor en Willem Mostert.

De nummers 1 tm 3 van het club kampioenschap

foto Kees van den Heuvel.

Wichman van den Born kreeg daarnaast nog een bondskruis dank zij een perfecte score van 95 punten.

wigman 1

de kampioenen bij elkaar

Op bovenstaande foto van Kees van den Heuvel staan alle kampioenen bij elkaar.

Klik HIER voor een lijst met de kampioenen!

Voor een verdere sfeer impressie kunt u terecht in het fotoalbum, met foto's van Dick van Breda.

Als bestuur danken wij onze sponsoren en de inzet van de leden. Zonder dat waren wij niet in staat elk jaar weer een TT te organiseren. Ook een woord van dank aan de Jeu de Boules vereniging Nijkerk, waar wij weer de hele week te gast waren.

Graag tot volgend jaar!

Het bestuur.