U KUNT HIER IN BLOG OPMAAK ALLERLEI NIEUWS VINDEN.

DIT KAN ZOWEL NIEUWS ZIJN UIT DE VERENIGING, DE NBvV OF ANDERS

Van onze vogelvrienden uit Harderwijk; de uitnodiging voor de door hun georganiseerde Kringtentoonstelling 2018!

Voor de nieuwe leden onder ons:
Wij, als vogelvereniging de Vogelvriend Nijkerk, zijn één van de afdelingen die lid zijn van de Kring Noord West Veluwe.
Elk jaar wordt door één van de afdelingen van de Kring Noord West Veluwe de zgn.“Kringtentoonstelling” georganiseerd.
Daaraan kunnen alle leden van deze verschillende afdelingen deelnemen en dat resulteert dan (hopelijk) weer in een grootse vogeltentoonstelling met meer ingezonden vogels, meer diversiteit en meer competitie dan op de reguliere onderlinge TT.

Clubgebouw “De Toekomst”
Marie Curiestraat 4
Harderwijk

Openingstijden:
Donderdag 29 november 19:00 - 22:00 u
Vrijdag 30 november 14:00 - 22:00 u
Zaterdag 01 december 10:00 - 16:00 u

voor meer informatie over tentoonstellingen in Gelderland kunt u kijken op de site van de NBvV: http://www.nbvv.nl/tt_tt_agenda.asp#Geld

Voor diegenen die willen inschrijven voor de 67e C.O.M.Wereldkampioenschappen dit mailtje met wat hulp voor het inschrijven;

Op pagina 28 en 29 van de “Onze Vogels” nr 11. november staat informatie, verder natuurlijk op https://com.mondial2019.nl

Inschrijven voor de Mondial 2019 kan vanaf 15 november 2018 (en uiteraard niet zoals vermeld in de “Onze Vogels”  15 november 2019)

Je kunt wel alvast je 'persoonlijke inlogomgeving’ activeren, dit is straks nodig om in te kunnen schrijven;

- U komt op een aanmeldscherm van SISCOM waar wordt gevraagd om uw aanmeldgegevens.
- Als u deze nog niet heeft dan klikt u op de lichtgrijze naar boven wijzende pijl naast ‘U account werkt niet? Klik op de pijl voor meer informatie ^
- Onderin het scherm dat dan ‘uitklapt’ staat een knop 'Activeer account
- U klikt op deze knop ‘Activeer account
- Daar wordt gevraagd om ’STAM’ in te voeren; hier voert u in: NL gevolgd door uw kweeknummer. Voorbeeld: uw kweeknummer is 3XLL dan voert u in NL3XLL
- Dan volgt u verdere aanwijzingen op het scherm, u wordt dan gevraagd om een wachtwoord in te voeren en uw mailadres. (Bewaar uw wachtwoord goed!)

Zodra uw account is goedgekeurd door de administratie ontvangt u een bevestiging, inschrijven voor deelname aan de Mondial 2019 kan dan vanaf 15 november 2018.

Het kan natuurlijk zijn dat e.e.a. op de sites wordt aangepast maar dit is zoals het nu op de sites staat aangegeven.