U KUNT HIER IN BLOG OPMAAK ALLERLEI NIEUWS VINDEN.

DIT KAN ZOWEL NIEUWS ZIJN UIT DE VERENIGING, DE NBvV OF ANDERS

Tijdens de nieuwjaars receptie dinsdag 15 januari 2019 is erelid de heer Jaap Bokkers gehuldigd voor zijn 50 jarig lidmaatschap van De Vogelvriend en de NBvV.Hij ontving de jubilaris speld van de Nederlandse Bond en kreeg de bloemen overhandigd van de voorzitter Willem Mostert. Jaap Bokkers heeft diverse bestuursfuncties ingevuld bij onze vereniging. Tevens is hij keurmeester van postuurkanaries.

receptie 201942

Van onze vogelvrienden uit Harderwijk; de uitnodiging voor de door hun georganiseerde Kringtentoonstelling 2018!

Voor de nieuwe leden onder ons:
Wij, als vogelvereniging de Vogelvriend Nijkerk, zijn één van de afdelingen die lid zijn van de Kring Noord West Veluwe.
Elk jaar wordt door één van de afdelingen van de Kring Noord West Veluwe de zgn.“Kringtentoonstelling” georganiseerd.
Daaraan kunnen alle leden van deze verschillende afdelingen deelnemen en dat resulteert dan (hopelijk) weer in een grootse vogeltentoonstelling met meer ingezonden vogels, meer diversiteit en meer competitie dan op de reguliere onderlinge TT.

Clubgebouw “De Toekomst”
Marie Curiestraat 4
Harderwijk

Openingstijden:
Donderdag 29 november 19:00 - 22:00 u
Vrijdag 30 november 14:00 - 22:00 u
Zaterdag 01 december 10:00 - 16:00 u

voor meer informatie over tentoonstellingen in Gelderland kunt u kijken op de site van de NBvV: http://www.nbvv.nl/tt_tt_agenda.asp#Geld